A sablon órarendből egy időszakra, de nem véglegesen hogyan lehet órát kivenni?

A sablon órarendből egy időszakra, de nem véglegesen hogyan lehet órát kivenni?

Management - Szakmai - Csoportos órák/órarend - sablon - zöld pipa megszüntetése az ideiglenesen megszüntetni kívánt óránál pl. nyári szűkített órarend indokolhatja, amit szeptembertől visszateszünk az órarendbe.


    • Related Articles

    • Mi történik, ha egy vendég foglalt órára, de nem jön el?

      A fitnessklub igényeihez mérten több féle lehetőség is beállítható az óralemondással kapcsolatban: időkorláton kívül nem jár következménnyel időkorláton belüli lemondás, nem jár következménnyel, a felszabadult helyre bemehet más időkorláton belüli ...
    • Hogyan tehetek át egy órát másik napra?

      Management - Szakmai - Csoportos óra/órarend - tényleges vagy sablon órarend - nap vagy dátum oszlopban lehet megváltoztatni a kívánt órának az időpontját.
    • Új órát hogyan lehet betenni az órarendbe?

      Management - Szakmai - Csoportos óra/ órarend Sablon órarend vagy tényleges órarend - (alul) Új óra
    • Hogyan tudom változtatni egy óra létszámkorlátját?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az órák maximális létszámát, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.
    • Hogyan tudom módosítani egy óra helyszínét?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az óra helyszínét, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.