Az oktatónak hogyan lehet a becenevét megjeleníteni az órarendben?

Az oktatónak hogyan lehet a becenevét megjeleníteni az órarendben?

A Manegementen belül a Személyzetis pont alatt található az Aktuális személy felvétele dolgozók közé. Ezen belül lehet az órarendben megjelenő nevet beállítani a pirossal bekeretezett téglalap mintájára.




    • Related Articles

    • Hogyan írom át a helyettesítést az órarendben?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az oktató személyét, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.  
    • Az aktuális órarendnél, hogyan lehet léptetni a hetek között?

      Aktuális órarendben fent van két gomb: Előző hét, Következő hét - ezekkel lehet lépetni a hetek között.
    • Meddig lehet lemondani az óra foglalást?

      Termenként, igénytől függően eltérő! Például: Lehet 24 órával előtte, lehet 2 órával előtte stb. Lehet, hogy a foglalási összegét elbukja, ha nem mondja le időben és lehet, hogy nem jár következménnyel a lemondott óra időkorláton belül. Az alábbi ...
    • Az állandó órarendet hogyan hozom létre?

      Management - Csoportos órák, órarend - Órarend (sablon) - Új óra hozzáadása. Minden egyes órát így lehet hozzáadni az állandó órarendhez, melyet csak egyszer, első alkalommal kell felvinni egyesével. Később az órarend ez alapján egy gombnyomással ...
    • Hogyan hozom létre az állandó (sablon) órarendet?

      A Manegementen belül a Szakmai pont alatt található a Csoportos órák, órarend menü. Ezen belül lehet a Sablonban és a Tényleges órarendben is felvinni új órát a képen látható, pirossal bekeretezett ,,gomb" segítségével.