Hány hétre előre tudok létrehozni órarendet?

Hány hétre előre tudok létrehozni órarendet?

Bár hány hétre, bár ezt nem javasoljuk, mert akkor a helyettesítéseket nehezebb lesz kezelni. Ami jól kezelhető még, ha 1-3 hét van feltöltve előre.
    • Related Articles

    • Hol találom meg a rendszerben az órarendet?

      Management - Szakmai - Csoportos órák/ órarend, ezen belül van tényleges órarend, mai az aktuális heti órarend és van a sablon, mai az állandó órarend és amiből minden héten előre létre lehet hozni a következő heti órarendet egy gomb nyomással.
    • Előre fizetés engedélyezése

      Management >>> Rendszergazda >>> Beállítások oldalon, a Beléptetési szabályok, egyenleg határ, feliratok fül alatt 'Előre fizetés engedélyezése'.
    • Hogyan hozom létre a következő heti órarendet?

      Minden heti órarendet egy gombnyomással létre lehet hozni a Sablon órarendből, csak a kezdő dátumot kell megadni (piros nyíl), hogy mikortól hozza létre az új heti órarendet a rendszer. Ezt követően meg kell nyomni az Órarend létrehozása gombot és ...
    • Az állandó órarendet hogyan hozom létre?

      Management - Csoportos órák, órarend - Órarend (sablon) - Új óra hozzáadása. Minden egyes órát így lehet hozzáadni az állandó órarendhez, melyet csak egyszer, első alkalommal kell felvinni egyesével. Később az órarend ez alapján egy gombnyomással ...
    • Hány napig látszódhat egy vendég lejárt bérlete?

      Gyakorlatilag bármeddig, de ezt a beállítást módosíthatjuk a Management >>> Rendszergazda >>> Beállítások lapon, a Beléptetési szabályok, egyenleg határ, feliratok fül alatt, a 'Lejárat után hány napig...' menüpont mellett.