Hogy állítom be az oktatók bérét?

Hogy állítom be az oktatók bérét?

Management - Személyzetis - Dolgozók nyilvántartrása. Egy adott személyre kattintva megjelenik az adatlapja, ahol beállítható a fizetése, maximum, minimum, sávos és fix óradíj is.


    • Related Articles

    • Hogyan állítom be az ÁFA-t az oktatók fizetésénél?

      A 'Management' >>> 'Személyzetis' >>> 'Dolgozók nyilvántartása' menüpontban kattintsunk kétszer a dolgozó nevére. A felugró ablakban a 'Módosít' gombra kattintva és a 'Céges Adatok' fület választva szerkeszthetjük a 'Számla áfa kulcsa %' mező-t (0 ha ...
    • Hogyan állítom át egy oktató bérét?

      Management - Személyzetis - Dolgozók nyilvántartása - dolgozó kiválasztása - adatlapján lent módosít gomb - Óradíj átírása - Mentés.
    • Hogy tudom megnézni, hogy egy oktatónak milyen az átlaga?

      Management - Szakmai - Csoportos óra látogatottság - Vizsgálni kívánt időszak kiválasztása - Óraadó kiválasztása, alatta a feltétel mező kipipálása - Kigyűjtés. Alul látszik az oktató átlag létszáma az adott időszakra.
    • Hogy állítsam be az órák létszámát?

      A Manegementen belül a Szakmai pont alatt található a Csoportos órák, órarend menü. Ezen belül lehet a sablonban és a tényleges órarendben is változtatni és beállítani a létszámot az alábbi folyamtábra szerint.
    • Hol találom meg az aerobic oktatók listáját?

      Management - Személyzetis - Dolgozók nyilvántartása és szűrés adott személyre  vagy Management - Személyzetis - Aerobic edzők