Hogy állítsam be az órák létszámát?

Hogy állítsam be az órák létszámát?

A Manegementen belül a Szakmai pont alatt található a Csoportos órák, órarend menü. Ezen belül lehet a sablonban és a tényleges órarendben is változtatni és beállítani a létszámot az alábbi folyamtábra szerint.




    • Related Articles

    • Hogy tudom megnézni, hogy egy oktatónak milyen az átlaga?

      Management - Szakmai - Csoportos óra látogatottság - Vizsgálni kívánt időszak kiválasztása - Óraadó kiválasztása, alatta a feltétel mező kipipálása - Kigyűjtés. Alul látszik az oktató átlag létszáma az adott időszakra.
    • Hogy állítom be az oktatók bérét?

      Management - Személyzetis - Dolgozók nyilvántartrása. Egy adott személyre kattintva megjelenik az adatlapja, ahol beállítható a fizetése, maximum, minimum, sávos és fix óradíj is.
    • Az állandó órarendet hogyan hozom létre?

      Management - Csoportos órák, órarend - Órarend (sablon) - Új óra hozzáadása. Minden egyes órát így lehet hozzáadni az állandó órarendhez, melyet csak egyszer, első alkalommal kell felvinni egyesével. Később az órarend ez alapján egy gombnyomással ...
    • Hol találom meg a rendszerben az órarendet?

      Management - Szakmai - Csoportos órák/ órarend, ezen belül van tényleges órarend, mai az aktuális heti órarend és van a sablon, mai az állandó órarend és amiből minden héten előre létre lehet hozni a következő heti órarendet egy gomb nyomással.
    • Hogyan írom át a helyettesítést az órarendben?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az oktató személyét, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.