Hogyan írom át a helyettesítést az órarendben?

Hogyan írom át a helyettesítést az órarendben?

Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az oktató személyét, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.  
    • Related Articles

    • Az oktatónak hogyan lehet a becenevét megjeleníteni az órarendben?

      A Manegementen belül a Személyzetis pont alatt található az Aktuális személy felvétele dolgozók közé. Ezen belül lehet az órarendben megjelenő nevet beállítani a pirossal bekeretezett téglalap mintájára.
    • Hogyan tehetek át egy órát másik napra?

      Management - Szakmai - Csoportos óra/órarend - tényleges vagy sablon órarend - nap vagy dátum oszlopban lehet megváltoztatni a kívánt órának az időpontját.
    • Régi óratípust nevezzek át vagy hozzak létre újat?

      Ne nevezz át régi óratípust, mert akkor az összes korábbi hozzárendelt statisztikai adat el fog tűnni.
    • Hogyan tudnak foglalni az órára?

      Online csoportos óra foglalás Amennyiben van érvényes bérleted vagy foglalási jegyed, akkor tudsz csoportos órákra helyet foglalni. Példa, ahogy a saját üzemeltetésű klubunkban van: Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással ...
    • Hogyan állítom be az ÁFA-t az oktatók fizetésénél?

      A 'Management' >>> 'Személyzetis' >>> 'Dolgozók nyilvántartása' menüpontban kattintsunk kétszer a dolgozó nevére. A felugró ablakban a 'Módosít' gombra kattintva és a 'Céges Adatok' fület választva szerkeszthetjük a 'Számla áfa kulcsa %' mező-t (0 ha ...