Hogyan kell vonalkódot nyomtatni vonalkód nélküli termékekhez?

Hogyan kell vonalkódot nyomtatni vonalkód nélküli termékekhez?

Első lépésben, vonalkód nélküli termékek esetén generáltatnunk kell egy egyedi kódot a programmal. Ezt a 'Management' >>> 'Üzletvezetői' >>> 'Termékek karbantartása' ablakban tehetjük meg.

Dupla kattintással válasszuk ki a terméket a 'Terméklistából'. Ekkor automatikusan a termék részletes adatlapjára jutunk, ahol a jobb felső sarokban találjuk a 'Vonalkód generálás' gombot. Kattintsunk rá, majd mentsük el a változást.

Most jöhet a tényleges nyomtatás. Kattintsunk a 'Management' >>> 'Üzletvezetői' >>> 'Vezérlő vonalkódok nyomtatása' menüpontra. A fenti fülek közül a 'Termék' alatt válasszuk ki azt, amihez vonalkódot szeretnénk nyomtatni. Egyszerre többet is hozzá tudunk adni a jobb oldali listához, ezeket egyben ki tudjuk nyomtatni. A 'felirat mérete' opciónál megadhatjuk, hogy a termék neve mekkora betűmérettel szerepeljen. A 'nyomtatási kép' gombot választva generálódik egy PDF állomány benne a kódokkal, amit tetszés szerint nyomtathatunk.

Nem csak termékhez tudunk hozzárendelni vonalkódot, hanem pl. a gyakran eladott bérletekhez, vagy öltözőszekrényekhez, de akár fizetési módokhoz is (Speciális fül).
Fontos megjegyezni, ez esetben a program automatikusan generál kódot, nincs szükség a fent említett 2 lépésre.


    • Related Articles

    • Új vonalkód leolvasónk van, hogyan kell beüzemelni?

      A hozzá kapott leírásban található vonalkódok közül kell kiválasztani azt, amely COM-é teszi a bevitel formátumát.
    • Program frissítés utáni vonalkód olvasó hiba

      Amennyiben régi verziójú (2016-2017. évi) programról történik frissítés, úgy előfordulhat, hogy a SYMBOL márkájú vonalkód olvasó nem reagál, nem olvas. Csippan ugyan, de a WG-ben nem történik semmi. Ez azért van, mert 2018.-tól más módon történik a ...
    • Vonalkód olvasó hiba

      Ha nem működik a vonalkód olvasó, a leggyakoribb hiba, hogy másik USB portba dugják vissza egy karbantartás vagy hibakeresés után. Ekkor másik COM porton kommunikál a géppel, viszont a WG az előző beállításon keresi az olvasót. Megoldáshoz menjünk a ...
    • Szeretnék frissítést a gépemre, mennyibe kerül, hogyan kell?

      A frissítésről értékesítőnk tud árajánlatot adni. Az egész frissítést online végre tudjuk hajtani a TeamViewer programon keresztül.
    • Minden gépre külön kell frissíteni?

      Igen, minden gépre külön kell. Ha ez csak egy .exe fájlcserét igényel, akkor még rövidebb idő alatt lemegy az egész folyamat.