Hogyan nézem meg csak egy kiválasztott nap óráit a rendszerben?

Hogyan nézem meg csak egy kiválasztott nap óráit a rendszerben?

Csoportos óra foglalás - vizsgálni kívánt nap kiválasztása a naptárban - lent megjelenik annak az egy napnak az órarendje.


    • Related Articles

    • Hogyan nézem meg csak egy terem órarendjét?

      Management - Szakmai - Csoportos óra/órarend - sablon vagy tényleges órarend - Minden terem gomb legördítése és kiválasztása a vizsgálni kívánt teremnek.
    • Hogyan tehetek át egy órát másik napra?

      Management - Szakmai - Csoportos óra/órarend - tényleges vagy sablon órarend - nap vagy dátum oszlopban lehet megváltoztatni a kívánt órának az időpontját.
    • Hol találom meg a rendszerben az órarendet?

      Management - Szakmai - Csoportos órák/ órarend, ezen belül van tényleges órarend, mai az aktuális heti órarend és van a sablon, mai az állandó órarend és amiből minden héten előre létre lehet hozni a következő heti órarendet egy gomb nyomással.
    • Hogyan tudom változtatni egy óra létszámkorlátját?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az órák maximális létszámát, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.
    • Hogyan tudom módosítani egy óra helyszínét?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az óra helyszínét, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.