Hogyan nézem meg csak egy terem órarendjét?

Hogyan nézem meg csak egy terem órarendjét?

Management - Szakmai - Csoportos óra/órarend - sablon vagy tényleges órarend - Minden terem gomb legördítése és kiválasztása a vizsgálni kívánt teremnek.
    • Related Articles

    • Hogyan nézem meg csak egy kiválasztott nap óráit a rendszerben?

      Csoportos óra foglalás - vizsgálni kívánt nap kiválasztása a naptárban - lent megjelenik annak az egy napnak az órarendje.
    • Hogyan tudom változtatni egy óra létszámkorlátját?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az órák maximális létszámát, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.
    • Hogyan tudom módosítani egy óra helyszínét?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az óra helyszínét, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.
    • Hogyan tudom módosítani egy óra óratartóját?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az oktató személyét, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.
    • Hogyan tudom módosítani egy óra kezdési időpontját?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az órák kezdési és befejezési időpontját, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.