Hogyan tudom ellenőrizni, hogy egy oktatóhoz átlagba hány fő jár?

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy egy oktatóhoz átlagba hány fő jár?

Az alábbi módon ellenőrizhető és kérhető le egy adott oktató átlag létszámának adata. Management - Szakmai - Csoportos óra látogatottság - vizsgálni kívánt időszak/dátum kiválasztása - vizsgálni kívánt edző kiválasztása - feltétel kipipálása - kigyűjtés -lap alján látszik az átlag létszám.






    • Related Articles

    • Hol tudom megnézni, hogy egy oktató hány órát tartott egy hónapban?

      Management - Szakmai - Csoportos óra látogatottság - Vizsgálni kívánt időszak kiválasztása - Óraadó kiválasztása, alatta a feltétel mező kipipálása - Kigyűjtés. A felugró ablakban látszik alul a megtartott órák száma.
    • Hogyan tudom változtatni egy óra létszámkorlátját?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az órák maximális létszámát, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.
    • Hogyan tudom módosítani egy óra helyszínét?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az óra helyszínét, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.
    • Hogyan tudom módosítani egy óra óratartóját?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az oktató személyét, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.
    • Hogyan tudom módosítani egy óra kezdési időpontját?

      Mind a Sablon órarendben, mind a Tényleges órarendben lehet változtatni az órák kezdési és befejezési időpontját, melyet egy adott órához rendelünk. Management - Szakmai - Csoportos órák, órarend - Sablon vagy Tényleges ua. a folyamat módja.