Kód nélküli vendégre nem tudok keresni!

Kód nélküli vendégre nem tudok keresni!

Management >>> Rendszergazda >>> Beállítások lap, a Beléptetési szabályok, egyenleg határ, feliratok fül alatt, Kód nélküli vendég kikereshető.


  • Related Articles

  • Adhatok-e el terméket kód nélküli vendégnek?

   Igen, ehhez állítsuk be a Management >>> Rendszergazda >>> Beállítások lapon, a Beléptetési szabályok, egyenleg határ, feliratok fül alatt, a 'Kód nélküli vendég használható (termék eladható)' opciót.
  • Hogyan tudok kulcs alapján kikeresni egy vendéget?

   Ha tudjuk a kulcs számát, de elfelejtettük a vendég nevét egyszerűen az "F5" gomb lenyomásával vagy a Keresés fül-->Kulcs opcióval ki tudjuk keresni.
  • Fel tudok-e vinni tartozást akkor is, ha a vendég nem rendelkezik fényképpel a rendszerben?

   Ezt a lehetőséget a 'Management' >>> 'Rendszergazda' >>> 'Beállítások' menüpont alatt találjuk. Válasszuk ki a 'Beléptetési szabályok, egyenleg határ, feliratok' fület, és ezen belül vegyük ki a pipát a 'Tartozás csak fényképpel' checkboxot. ...
  • Hogy lehet leggyorsabban névre keresni?

   A 'Keresés' >>> 'Név' menüpont alatt a vezetéknév és keresztnév első 2-3 karakterét adjuk meg. Amennyiben gyakran előforduló  neve van a vendégnek (mint pl. képünkön Kovács Péter), használhatjuk a születési időre szűrést is
  • Miért nem indul a program?

   Mivel programunk nagyon sok funkciót lát el, ezért számtalan oka lehet. Keress rá ezen a felületen, vagy ha nem találtál megoldást, keresd fel munkatársainkat.