Kód nélküli vendégre nem tudok keresni!

Kód nélküli vendégre nem tudok keresni!

Management >>> Rendszergazda >>> Beállítások lap, a Beléptetési szabályok, egyenleg határ, feliratok fül alatt, Kód nélküli vendég kikereshető.


    • Related Articles

    • Adhatok-e el terméket kód nélküli vendégnek?

      Igen, ehhez állítsuk be a Management >>> Rendszergazda >>> Beállítások lapon, a Beléptetési szabályok, egyenleg határ, feliratok fül alatt, a 'Kód nélküli vendég használható (termék eladható)' opciót.
    • Hogyan tudok kulcs alapján kikeresni egy vendéget?

      Ha tudjuk a kulcs számát, de elfelejtettük a vendég nevét egyszerűen az "F5" gomb lenyomásával vagy a Keresés fül-->Kulcs opcióval ki tudjuk keresni.
    • Fel tudok-e vinni tartozást akkor is, ha a vendég nem rendelkezik fényképpel a rendszerben?

      Ezt a lehetőséget a 'Management' >>> 'Rendszergazda' >>> 'Beállítások' menüpont alatt találjuk. Válasszuk ki a 'Beléptetési szabályok, egyenleg határ, feliratok' fület, és ezen belül vegyük ki a pipát a 'Tartozás csak fényképpel' checkboxot. ...
    • Miért nem indul a program?

      Mivel programunk nagyon sok funkciót lát el, ezért számtalan oka lehet. Keress rá ezen a felületen, vagy ha nem találtál megoldást, keresd fel munkatársainkat.
    • Meg nem kezdett bérlet indítása

      A főoldalon annak a vendégnek az adatlapja szerepeljen, akinek a bérlet érvényességét látni szeretnénk. A jobb oldali ablakban, szürkével láthatjuk a meg nem kezdett bérleteket. Ezután az ablak alján lévő fülek közül a ‘Bérletei‘ fülön belül, a ...