Lejárt a program licensze. Mi ilyenkor a teendő?

Lejárt a program licensze. Mi ilyenkor a teendő?

Amennyiben a program indulásakor "lejárt licensz" üzenet fogad bennünket abban az esetben a program ID-ját kell elküldeni nekünk e-mailben, majd a tőlünk visszakapott regisztrációs kulcsot a megfelelő helyre beírni. Ehhez a lépések a következők:
1. Keressük ki a program mappáját (ez általában a 'C:\Wellness')
2. Keressük meg a 'Register Network.exe' állományt és indítsuk el.
((Attól függ, hogy melyik fájlt kell keresnünk, hogy hálózati, vagy hagyományos licence-ről van szó. Ezt onnan lehet tudni, hogy ha több gépen használjuk a programot és csak az egyiken kell beírnunk a licence-et, akkor az hálózati és a 'Register Network.exe' fájlt kell használni, ha pedig csak egy gépünk van, vagy mindre külön licence kulcsot használunk, akkor a 'Register.exe' lesz a megfelelő.))
3. A program felső sorában találjuk azt a kódsort, amit jelents be nekünk (Regisztrációs ID), a oldalon. Kollégáink ezt követően fogják küldeni neked a Licence kulcsot!


4. Az általunk generált Licensz kulcsot írjuk be a program alsó sorába,
majd nyomjuk meg az ' OK ' gombot!


Nagyon fontos, hogy sikertelen regisztráció esetén ez változni fog, így a tőlünk kapott regisztrációs kulcs nem lesz érvényes, újat kell generálnunk.
    • Related Articles

    • Le fog járni a Licencem. Mi a teendő?

      Kérjük ebben az esetben jelezd felénk, hogy le fog járni a licensz. Távoli segítségnyújtással kollégánk a licenszkulcs megadásával meghosszabbítja, így ezek után más teendőd nincs.
    • Mi az a G-Data Antivírus?

      Amennyiben tőlünk rendel a program mellé gépet is, abban az esetben előretelepített, licenszelt G-Data Anti-vírus programmal látjuk el. A program két keresőmotorjával, kiváló heurisztikus képességével, felhő alapú védelmével komplex védelmet nyújt a ...
    • Teszt program létrehozása a meglévő programból

      Ha teszt programot szeretnénk beállítani, a meglévő - már éles - Wellness Gate-ből akkor a következő lépéseket kell végrehajtanunk: Program másolatának létrehozása FONTOS! Ezen műveletek előtt minden Wellness Gate programot zárjunk be! Itt nincs más ...
    • Wellness Gate program legújabb frissítései

    • Program frissítés utáni vonalkód olvasó hiba

      Amennyiben régi verziójú (2016-2017. évi) programról történik frissítés, úgy előfordulhat, hogy a SYMBOL márkájú vonalkód olvasó nem reagál, nem olvas. Csippan ugyan, de a WG-ben nem történik semmi. Ez azért van, mert 2018.-tól más módon történik a ...