Meg nem kezdett bérlet indítása

Meg nem kezdett bérlet indítása

A főoldalon annak a vendégnek az adatlapja szerepeljen, akinek a bérlet érvényességét látni szeretnénk.
A jobb oldali ablakban, szürkével láthatjuk a meg nem kezdett bérleteket.

Ezután az ablak alján lévő fülek közül a ‘Bérletei‘ fülön belül, a megjelenő ablakban válasszuk ki a bérletet és kattintsunk a 'Meg nem kezdett bérlet indítása mától' gombra.


    • Related Articles

    • Hol kell elindítani a meg nem kezdett bérletet?

      Vendég adatlapja-bérletei bérlet kiválasztása-meg nem kezdett bérlet indítása mától
    • Egyéni bérlet hosszabbítás

      Ha egy vendég kéri, hogy hosszabbítsuk meg a bérletét, nem a bérlet szüneteltetése a megoldás, mert az minden vendég bérletére hatással lesz. Ha újra érkezik a vendég, a kihagyott napok számával növeljük bérletének érvényességét. Kövessük az alábbi ...
    • Bérlet érvénytelenítése

      Keressük ki az adott vendég 'Bérletei' fülön belül az érvényteleníteni kívánt bérletet, majd kattintsunk a 'Kiválasztott bérlet érvénytelenítése' gombra. A felugró ablakban erősítsük meg az érvénytelenítést.
    • Bérlet eladásakor nem nyomtat blokkot!

      Management >>> Rendszergazda >>> Beállítások lapon, a Beléptetési szabályok, egyenleg határ, feliratok fül alatt, a 'Bérlet eladásakor blokk nyomtatás' legyen bepipálva.
    • Bérlet eladás

      A főoldalon annak a vendégnek az adatlapja szerepeljen, akinek a bérletet értékesíteni szeretnénk. A lent található 'Bérletei' fülön jobb oldalon válasszuk ki azt a bérlettípust amit a vendég kért. A gyorsabb keresés érdekében rá is szűrhetünk a ...