Miért kell az A4-es nyomtató?

Miért kell az A4-es nyomtató?

Nem kell, de nyomtató csatakoztatása a rendszerhez erősen ajánlott. Műszakvégi kasszaszámoláskor és a különböző pénzforgalmi vagy egyéb kimutatások lekérdezésekor fontos lehet, hogy ezek az adatok nyomtatott formában is ellenőrizhetők vagy visszakereshetőek legyenek.

 
  • Related Articles

  • Csak a Wellnessgateből nem nyomtat a nyomtató, amúgy igen. Miért?

   Management - Rendszergazda - Beállítások - Perifériák - A4-es nyomtató A perifériáknál nincs elmentve mint nyomtató. Legördülő ablaknál válaszd ki, majd mentsd el.  
  • Miért nem nyomtat a nyomtató?

   Vezérlőpult - Eszközök és nyomtatók Ha WellnessGates beállításon kívül nem nyomtat a nyomtatónk, annak több oka lehet, pl: kifogyott a papír, kifogyott a tinta, lekerült a megosztásból, stb. Hogy megtudjuk mi az ok, a legegyszerűbb mód egy ...
  • Miért nem nyomtat a blokknyomtató?

   A ‘Management‘ >>>  ‘Rendszergazda‘ >>> ‘Beállítások‘ >>> ‘Perifériák‘ menüpont megjelenő ablakában keressük ki, és mentsük el a megfelelő nyomtatónkat. Ha továbbra sem üzemel, akkor az alábbiakat ellenőrizzük: Nincs bekapcsolva a nyomtató. Nincs ...
  • Miért kell a Webkamera?

   Minden regisztráló vendégről érdemes és ajánlott képet készítenünk. Ez a beazonosítás, és maguk a vendégek biztonsága érdekében is előnyös.  
  • Felhasználónevet és jelszót kér a megosztott nyomtatóhoz, mi az?

   Vezérlőpult - Hálózat és internet - Hálózati és megosztási központ - Speciális megosztási beállítások. Jelszóval védett megosztást kapcsoljuk ki, és nem fog kérni.