Mi okozhatja a stand eltéréseket?

Mi okozhatja a stand eltéréseket?

  1. Rossz árumozgatás 
  2. Eladás és/vagy Bevételezés és/vagy Árufeltöltés nem vonalkóddal történik
  3. Figyelmetlenül és/vagy hanyagul történik a standolás
Azonban a legtöbb esetben a kapkodás illetve a türelmetlenség okozza ezt, mikor megnyomjuk a mentés gombot és a sok bevitt adat miatt nem történik visszajelzés a szoftver részéről egy-két másodpercen belül, akkor hajlamosak vagyunk újra megnyomni akár többször is. Ilyenkor akárhányszor pluszban megnyomjuk a gombot annyiszor duplázódik meg az adat.
    • Related Articles

    • Mi okozhatja a kassza hiányt?

      A leggyakrabban előforduló okok: bankkártyás fizetés készpénzre lett felütve, mást ütöttünk fel mint, amit valójában eladtunk. Pl: napijegy helyett bérletet. rossz visszaadás duplán ütöttünk fel valamit duplán történt meg az egyenleg feltöltés
    • Mi az a terminálesemény?

      Ctrl + F3  - Kártya érintése a leolvasóra. Itt ellenőrizhetjük, hogy a leolvasott kártyával milyen események, történések voltak. Ilyen például: Szekrény nyitva - zárva, hányas a vendég szekrénye, van-e adóssága a vendégnek.
    • Nem jelenít meg képeket a vendégeknél. Mi a teendő?

      F2 - Név szerinti keresés A programod nem tudja kezelni a kép felbontását. Keresd fel valamelyik kollégánkat, és egy Frissítéssel helyreállítjuk.  
    • Felhasználónevet és jelszót kér a megosztott nyomtatóhoz, mi az?

      Vezérlőpult - Hálózat és internet - Hálózati és megosztási központ - Speciális megosztási beállítások. Jelszóval védett megosztást kapcsoljuk ki, és nem fog kérni.
    • Mi van, ha a vendég nem akarja, hogy kép készüljön róla?

      A vendégnek saját érdeke, hogy minden vendégről készüljön fénykép, így a saját biztonságát is védi, mert így ellenőrizhető vissza, ha bármi szabálysértés történt.